Torsk med porrecreme

Lækker torsk med porrecreme, som med fordel kan bruges som forret eller hovedret. Hvis du skal lave forret, kan du blot halvere ingredienserne.

Til 4 personer skal du bruge:

  • 300 g fintsnittet porre
  • 200 g kartofler, skrællet og skåret i skiver
  • 2 dl piskefløde
  • 2 dl vand
  • 800 g torskefilet
  • 1 stk tomat i små tern
  • 0,25 stk agurk i små tern
  • 1 stk lille hakket rødløg
  • 1 spsk hakket purløg

Sådan gør du:

  1. Kog porre og kartoffel mørt i piskefløde og vand, blend, sigt og smag til med salt og peber.
  2. Gnid torskefileterne i lidt olivenolie og salt.
  3. Læg fileterne med skindet opad på en bageplade.
  4. Sæt ovnen på 180 grader og bag torsken ca. 12 min.
  5. Anret torsken i den varme creme og fordel alle de resterende ingredienser på toppen.

Velbekomme!

 

Kilde: Coop Danmark

Log in

Menu

Warning: simplexml_load_string(): Entity: line 1: parser error : Start tag expected, '<' not found in /home/www/thorupstrandfisk.dk/wp-content/plugins/soslider-social-slider/handlers/facebook/init.php on line 173

Warning: simplexml_load_string(): Not Found <br /><a href="http://www.facebook.com/">Back to Facebook.</a> in /home/www/thorupstrandfisk.dk/wp-content/plugins/soslider-social-slider/handlers/facebook/init.php on line 173

Warning: simplexml_load_string(): ^ in /home/www/thorupstrandfisk.dk/wp-content/plugins/soslider-social-slider/handlers/facebook/init.php on line 173

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/www/thorupstrandfisk.dk/wp-content/plugins/soslider-social-slider/handlers/facebook/init.php on line 174